Jomen, det kan bli roligt! (Höst 2018, dag 5)

Haaahaha, bilden av vår ridväg antyder att jag slutligen fått precis alla skruvar lösa! 😜

Å fram å tillbaka å fram å tillbaka å ….

Men det fanns en tanke där. Eftersom Donna är under igångsättning efter en oplanerat slö och slapp betesperiod, passade jag på att jobba lite med sådant som inte är fysiskt ansträngande. Idag var målet att gå in i paddocken utan protest. Så vi gick in och ut en massa, och tog nån sväng över WE-bron därinne för att göra det lite extra skoj.

Det fungerade bra. Första gången stannade hon, backade, och tragglade lite innan jag fick henne att gå in. Sista gångerna hade hon nästan bråttom in. 🙂

Däremellan tog vi lite små turer runt anläggningen, bort till bron, och sådär.

Man kan gå hemåt också. Faktiskt.

Första svängen mot bron ville Donna inte gå hem igen, utan stannade och försökte vända tillbaka mot skogen. Hon har sina idéer, har hon. 😄

Hon blev gladare och gladare allt eftersom, så hon fick trava lite också. Igångsättning, jovisst, men några steg i trav kan hon gott och väl klara, och det känns vettigt att bejaka hennes framåtvilja och glada humör.

Sen fick hon obligatorisk avslutning med några blad pestskråp. Det är rätt många av dem som har klarat torkan rätt bra. Kan bero på att det finns en bäck inte så långt nedanför platsen där de växer. 🤔

Mumsigt ogräs! 😋

Leave a Reply