Om Donna och mig och bloggen

Det här är en blogg om mina äventyr i stallet och mina reaktioner på, och reflektioner över, det som händer och inte händer. Sedan ett tag tillbaka har jag valt att fokusera på dressyr, mest för att jag tycker det är den roligaste grenen.

Jag är en glad amatör som nyss (sommaren 2016) har köpt min första egna häst (väldigt egen är hon ibland…) Det mesta jag skriver här handlar alltså om detta, och om mina (ofta även Donnas) reaktioner.

Donna är hästen jag har varit skötare på, och även periodvis har ridit ganska mycket, under sex år på ridskola. Hon betyder mycket för mig. Och hon är skitrolig. Och knäpp. Som hästar är. Nu har jag köpt henne alldeles oavsett om hon kommer att gå att rida igen eller inte – hon har en kotsenskida som är svullen och haltar p.g.a. det. Vi får se vad vila och rehab kan göra åt det.

Inläggen från juni 2014 till omkring juli 2015 skrev jag ursprungligen på Facebook, men jag har kopierat över dem hit. (Jag har inte kopierat över kommentarer därifrån eftersom de inläggen har varit begränsade till min vänkrets och därför inte går att ses som jämställda detta.)

Välkomna hit – hoppas ni kan få er ett skratt, en igenkännande nick eller åtminstone ett fniss åt hur urbota korkad jag kan vara ibland! 😎

Leave a Reply