Aaaah, värme! (Vår 2018, dag 60)

Idag var det typ nollgradigt! Naaaajs.

Vi red i ridhuset, medan snön vräkte ner utanför. Jag har ruggigt ont mellan skulderbladen – antagligen träningsvärk efter att i lördags ha gått och bromsat Donna rätt ofta och att igår ha mockat hagen rätt länge.

Den värken tänkte jag inte ett ögonblick på, så länge vi var i jobb-mode. 🙂 Det är väldigt bra koncentrationsträning att rida på kort bana tillsammans med flera andra ekipage.

Hon är inte galen, hon bara ser sån ut 😂

Jag fick hålla igång avtravningen ovanligt länge innan Donna var redo att slappna av och frusta. Efteråt var hon lite svettig, men det beror nog allra mest på att det, som sagt, var härligt varmt idag. 🤗

Imorgon tror jag det får bli skrittarbete. Och cavaletti kanske. Nånting lite behagligt men ändå aktiverande för hjärnan. (Om inte massagen på jobbet imorgon mirakulöst får bort all träningsvärk – för i så fall kan vi säkert klara att jobba lite mer. 😉 )

Leave a Reply