Dagen efter fick matte jobba hårdast (Höst 2017, dag 32)

Dan efter programridning är det skönt att ta det lugnt. Är det dessutom måndag (alltså väldigt måndag) så är det extra bra,
skönt för matte-hjärnan.

Donna verkar i gemen trivas med livet. Jag tror hon är glad över att inte vara ensam i sin hage längre. 🙂 Och till den kommande helgen, fick vi veta, skulle nästa tilltänkta hagkompis också dyka upp. Spännande!

Jag gjorde i ordning Donna som såg lite fundersam ut när jag la på sadeln. Den väger ju inget! 🤔

Barbackapaddsdags!

Tack vare Lottas pall, som vi fick låna, kan jag lyckas rida med barbackapadden i manegen, så det ville jag testa nu!

Fusk-barbacka innebär att Donna inte behöver jobba lika mycket som vanligt, för jag har fullt upp med att känna efter vad som händer hela tiden.

Helt färdiga! Jag mer färdig än Donna.

Jag glömde lägga fårskinnspadden under (har behövts för att få extra frigång över ryggraden (läs: tornutskotten)). Det gick nästan alldeles bra ändå! Antingen har Donna fått lite bättre muskler längs med ryggen, eller så har hon helt enkelt blivit fet. Det lutar nog åt det sistnämnda. 😜

Donna surar, jag fnissar åt att Donna surar 😜

Det gick bra, i alla fall, även om galoppen blev väldigt seg. Möjligt att jag hade mer benkläm än normalt – sånt brukar bromsa.

Bra sån dagen-efter-aktivitet, hur som helst!

Leave a Reply