Skogsskolor (Höst 2017, dag 25)

Dan före Den Stora Tävlingen™️! 😊

Jag pysslade med förberedelser tills det blev lämpligt att ge sig ut. Vi skulle helt enkelt ut i skogen och mysmotionera med sikte på lösgjordhet. Både hos Donna och hos mig.

Klart man ska färgmatcha även ute i skogen! 🤣

Vi trampade iväg på vår Vanliga Runda II – bort till ängen, mot Tippen men sen in på vägen bakom kolonistugorna, och därefter raksträckan mot sjön fram och tillbaka, för att sedan avsluta med Kamrat.

Jag höll mitt eget fokus på rätt blandning av passiv/aktiv med drivning, och försökte få Donna att röra sig sidvärtes lite lagom, alternerat med att böja sig i sidorna. Skänkelvikningar och bogen in, mest. Det gick fint, vi tappade inte all bjudning även om farten sänks när man inte får springa rakt fram. Det är ändå okej, det är faktiskt svårare, ju!

“Matte?”
“Mmmm?”
“Är det helt säkert att vi inte kan stanna och äta?”

Donna var på superhumör och vi njöt båda av fint väder och lugna skogar. 👌

Även några ryggningar klämde jag in, och de gick som hejsan. Men det brukar de göra i skogen, så det var inte riktigt dags att ropa hej trots det. 😜


(Video: Man kan skritta på, fast det finns mat överallt!) 😊

Jag fixade med det sista i stallet och åkte hem för att åtminstone hinna vila inför tävlingen. Sova har jag svårt för när jag är uppspelt. 😀

Leave a Reply