Höstens schema börjar ta sig

Nu har vi anmält oss till Pay and Ride på annan ort! Skönt nog en väldigt närliggande annan ort – Angered. 😊 (“Vi” inte bara som i “Donna och jag” alltså, utan fler av ridskolans tävlingsekipage också. Bara som ett förtydligande.)

Egentligen är det meningen att vi ska kunna komma ut på riktiga tävlingar, men den här terminen finns det helt enkelt så få möjliga tävlingar för oss (vi kan t.ex. bara tävla på söndagar eftersom hästarna behövs i lektionsverksamheten på lördagar), och de enstaka som hade kunnat gå an krockar antingen med våra egna aktiviteter på GFRK, eller blev helt enkelt fulla innan vi hann upptäcka dem och anmäla oss. Vi får hoppas att det ser bättre ut i vår! 😏

Enligt plan* ser alltså terminen ut såhär:

27 september Pay And Ride, hemma LC:1 och LB:1
11 oktober Pay And Ride, Storås LC:1 och LB:1
1 november “Lyx”-Pay And Ride, hemma, med staket Vet ej program än
15 november Regional dressyrtävling, hemma LB:3
6 december KM i dressyr, hemma Vet ej program än

Det ser ut att kunna bli en rolig höst! 🎀 😊

*) hästar är ju hästar och med hästar kan allting hända, så det är förstås bara en plan

Leave a Reply