HT 2014, lektion 35

Ujujuj, idag jobbade vi oss ordentligt trötta och svettiga! Bra skit, det.

Det var sista tgd-lektionen före KM, för vi har teori nästa vecka (dum tajming). Vi fick jobba med valda delar ur LC och LB, heeeela passet, typ. Mycket jobba blev det. Mycket gick rätt bra också! Donna föredrar förstås alltid att smygsänka takt och tempo lite sådär smidigt så att jag inte märker att vi börjar såsa. Men med lite påminnelser från vår eminenta vikarie Sofia, plus några påminnelser som jag lyckades komma på alldeles själv, höll vi ändå igång rätt bra.

Som vanligt är det den där chockerande upptäckten att det blir bättre när man gör rätt än när man gör fel som jag tar med mig från dagens ridning. Och som vanligt också, förstås, att Donna kan vara en så jäkla bra häst, bara man inte glömmer att rida.

Nästa fredag är det kurs inför KM, så då borde jag få rida henne i alla fall. Hoppas vi inte då glömt allt av de senaste framgångarna efter tio dars uppehåll, bara. Jag får läsa mina egna statusar innan för att påminna mig om att vi visst kan.

Trött hest jobbade väldigt duktigt för brödfödan ikväll.
Trött hest jobbade väldigt duktigt för brödfödan ikväll.
"Wut? Varför sitter du där nu då?"
“Wut? Varför sitter du där nu då?”

Leave a Reply